
Ζαμπόν Γαλλίας καπινστό τύπου φουέ .
Παράγεται σύμφωνα με την κλασική συνταγή του Μιλάνου.
Ζαμπόν με μαύρη άγρια τρούφα με την εγγυημένη ποιότητα αλλαντικών του Select Salmon House
Γαλοπούλα βραστή (αλλαντοποιία Τσιανάβα) από ατόφιο φιλέτο στήθους. Είναι εύγευστη με χαμηλά λιπαρά.
Το προσούτο είναι ιταλικό αλλαντικό το οποίο παρασκευάζεται από χοιρομέρι … το προσούτο της Πάρμας (Prosciutto di Parma)
Καπνιστό Ζαμπόν . Κομμάτια επιλεγμένου χοιρινού κρέατος έχουν καπνιστεί ελαφρά .